čtvrtek 22. května 2008

Emil Dockal - INVESTOR TEORETIK

Nedavno jsem hledal informace k jednomu fondu a pri svem hledani jsem narazil na velice zajimvy thread fora ako-investovat.sk/. Lide tam informuji o svych postrezich ohledne dobrych ci spatnych stranek zamerenych na investovani/spekulace a vseho dalsiho co souvisi s vydelanim hodne penez za sekundu setiny. Forum jsem rychle proletl a narazil na velice zajimave doporuceni. Nyni budu citovat uzivatele Ladis, ktery velice krasne a vystizne interpretoval jeho vnimani pana Emila Dockala.


"Nejznámější moravský teoretik-investor a autor knihy o akciích pro děti "Příručka investora 2000" na každodenně novém video http://www.dower.cz a je to horror , při korekcích mluví pan Dočkal vždy o krvi.
Mimo jiných moravských specialit prodává taky pan Emil Dočkal grafy akcií s indikátory , kde signály koupit a prodat jsou označeny smajlíky. Prý jsou ty grafy akcií za peníze lepší než ty grafy s indikátory zadarmo , protože ty grafy za peníze mají požehnání od pana Emila Dočkala a smajlíky :) a ty grafy zadarmo ne. Grafy s indikátory zadarmo pro burzu Praha Frankfurt New York Xetra na http://www.brokerjet.cz , pro burzu Frankfurt Xetra Berlin Mnichov Stuttgart New York na http://www.comdirect.de :(."

Žádné komentáře: